08.01.2016

Konferans - Güncel Fetvalar

Konferans – Güncel Dini Fetvalar

Eğitim Merkezimizde İl Müftülüğünün organizasyonu ile 06.04.2015 tarihinde Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin KAYAPINAR’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Güncel Dini Fetvalar’ konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU, Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman AKKUŞ, İl Müftü Yardımcıları, Eğitim Görevlileri, İlçe Müftüleri, İmam Hatipler ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Konferansta Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin KAYAPINAR “Fetva verende bulunması gereken yeterlikler, fetva usulü, fetva verirken dikkate alınması gereken maslahat ve mefsedetler ve Din İşleri Yüksek Kurulu’nun çalışma usul ve esasları” başlıklarında açıklamalarda bulundu